Cetinje: Uhapšeno bezbjednosno interesantno lice, pronađena municija

"Pripadnici policije su danas pretrese izvršili u naseljima Bajice i Obilića poljana gdje su pronašli i odzuzeli 67 komada municije različite vrste i kalibra, 3,5 metara štapina, četiri sprave za ručno pravljenje metaka, 50 kapisli za patrone od lovačke puške, dvije kutije baruta i kutiju balina za lovačku municiju", saopšteno je iz Uprave policije

13254 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Cetinjanin Ž.N. (22) uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.

On se vodi kao bezbjednosno interesantno lice.

"Pripadnici policije su danas pretrese izvršili u naseljima Bajice i Obilića poljana gdje su pronašli i odzuzeli 67 komada municije različite vrste i kalibra, 3,5 metara štapina, četiri sprave za ručno pravljenje metaka, 50 kapisli za patrone od lovačke puške, dvije kutije baruta i kutiju balina za lovačku municiju", saopšteno je iz Uprave policije.

Oni su kazali da je o događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koji je se izjasnio da se u radnjama Ž.N. stiču elementi krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Uhapšeni će danas biti priveden nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu.

Bonus video: