U ubistvu Prelevića i Pekovića učestvovale dvije osobe?

Iz UP nezvanično rečeno da je mještanin Veruše prijavio da je ispred jedne vikendice zatekao beživotno tijelo Nemanje Prelevića

296737 pregleda 641 reakcija 77 komentar(a)
Uviđaj na mjestu ubistva, Foto: Svetlana Đokić
Uviđaj na mjestu ubistva, Foto: Svetlana Đokić
Ažurirano: 19.10.2020. 14:34h

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, prvi rezultati iz istrage govore da su dvije osobe učestvovale u oružanom napadu na Nemanju Prelevića i Danila Pekovića, čija su tijela pronađena sinoć na Veruši.

Iz UP nezvanično je rečeno da je mještanin Veruše prijavio da je ispred jedne vikendice zatekao beživotno tijelo Nemanje Prelevića.

Nakon što su izašli na lice mjesta, u kući su pronašli i beživotno tijelo Danila Pekovića.

"Policiji je danas oko 18:20 A.P. prijavila da joj suprug N.P. (1992) ne odgovara na pozive i da se nalazi u vikendici u Ljevorečkim Tuzima, u blizini Kolašina sa licem D.P. te da je komšija obišao vikendicu i zatekao ispred ovog objekta N.P. bez znakova života. Policija je izašla na lice mjesta gdje je zatekla ovo lice bez znakova života. Na licu mjesta je zatečeno jos jedno beživotno tijelo, čija je identifikacija u toku", saopšteno je iz Uprave policije.

Policija sa nadležnim tužiocem vrši uviđaj. Preduzimaju se aktivnosti na utvrđivanju svih okolnosti i činjenica ovog događaja.

"Utvrđuju se činjenice i okolnosti događaja", kazali su iz UP.

Bonus video: