Nikšić: Prekršajne prijave zbog posjedovanja droga, uhapšen državljanin Sjeverne Makedonije

"Kontrolom G.M. je pronađeno i oduzeto pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge marihuana"

7115 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Pripadnici interventne grupe su u dvorištu jedne Osnovne škole u Nikšiću legitimisali B.M. (20), S.P. i G.D. iz Nikšića, i od B.M. oduzeli jedno pvc pakovanje sa marihuanom, saopšteno je danas iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da su takođe, pripadnici interventne jedinice u ulici Sarajevski put kontrolisali vozilo podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao V.B. iz Plužina, a sa kojim se kao saputnik u vozilu nalazio B.K. (25), državljanin Sjeverne Makedonije, od kojeg su policajci oduzeli jednu ručno pravljenu cigaretu sa sadržajem marihuane.

B.K. je kako se navodi, uhapšen zbog počinjenog prekršaja iz oblasti Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga.

Iz Uprave policije su kazali i da je u blizini jezera Slano kontrolisano putničko motorno vozilo kojim je upravljao J.M. iz Nikšića, a sa kojim su se u vozilu nalazili P.M. i D.N. (19).

"Prilikom kontrole policijski službenici su od D.N. oduzeli dva pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana i jedno pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge kokain", navodi se u saopštenju.

Iz Uprave policije su rekli da je policija u naselju Gornje polje kontrolisala putničko vozilo kojim je upravljao B.B. sa kojim su se u vozilu nalazili A.T. i G.M. (30).

"Kontrolom G.M. je pronađeno i oduzeto pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge marihuana", piše u saopštenju.

Protiv B.M., B.K., D.N. i G.M. su podnijeti zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Bonus video: