Uprava policije: Mandić iznio neistine, niko u policiji nije želio da zataška akciju

"Uprava policije će kao i do sada transparentno obavještavati javnost o aktivnostima koje sprovodi u interesu javnosti i svih građana Crne Gore"

27785 pregleda 36 reakcija 38 komentar(a)
Zgrada Uprave policije,, Foto: Boris Pejović
Zgrada Uprave policije,, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić je iznio neistine o navodnom zataškavanju zapljene cigareta, saopšteno je danas iz Uprave policije.

Mandić je ranije danas saopštio da je policija juče u Dapsićima presrela kamion sa švercovanim cigaretama, ali javnost nije obaviještena, kako bi, kaže, akcija mogla da bude zataškana.

Iz Uprave policije su kazali da je Mandić u dijelu koji se odnosi na akciju policije u Beranama, iznio neistine sa ciljem obmanjivanja javnosti.

"Aktivnost je sprovedena juče uz poštovanje svih zakonom utvrđenih procedura i o svemu je odmah obaviješten nadležni državni tužilac. Niko u policiji nije želio da zataška akciju jer to nije u duhu rada policije nikada bilo tako da navodno spektakularno obraćanje gubi smisao u argumentima i činjenicama. Uprava policije će kao i do sada transparentno obavještavati javnost o aktivnostima koje sprovodi u interesu javnosti i svih građana Crne Gore", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: