Podgorica: Uhapšeno sedam osoba zbog 11 krađa

Iz Uprave policije kazali su da je od 4. novembra do danas, zbog četiri teške i šest krađa uhapšeno sedam osoba

16270 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija uhapsila je sedam osoba zbog 11 imovinskih delikata, dok su protiv dva maloljetnika, koji se terete za 12 teških krađa, podnijete krivične prijave u redovnom postupku.

Iz Uprave policije kazali su da je od 4. novembra do danas, zbog četiri teške i šest krađa uhapšeno sedam osoba.

“Zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa uhapšen je S.B. (21) koji je iz jedne kuće ukrao tri televizora. S.Š. (37) je uhapšen zbog teške krađe koju je počinio kada je iz vozila otuđio HTZ opremu, alat, lične stvari i zlatni nakit”, navodi se u saopštenju.

Iz policije su kazali da se Ž.P. (41) i V.G. (38) terete za dvije teške krađe, koje su počinili na štetu jedne firme tako što su, kako se sumnja, ukrali više komada električnog alata.

“Zbog krivičnih djela krađa uhapšeni su O.B. (23), N.G. (24) koji su počinili po jedno djelo, dok je J.P. (36) uhapšena zbog sumnje da je počinila četiri krivična djela krađa”, dodaje se u saopštenju.

Te osobe su, kako se navodi, ukrale bicikla, mobilni telefon i kozmetičke proizvode.

Policija je podnijela krivične prijave protiv M.S. (14) i L.B. (15) zbog sumnje da su počinili 12 krivičnih djela teška krađa na štetu više fizičkih i jednog pravnog lica.

“Oni su, sumnja se, prošlog mjeseca iz objekata u izgradnji ukrali razne vrste električnih alata za građevinarstvo, iz dvorišta kuća bicikla i različite alate, a iz unutrašnjosti jednog objekata ukrali su novac”, naveli su iz policije.

Bonus video: