Granična policija zaplijenila preko 400 kg rezanog duvana i 400 kg ribe

"Albanski državljanin je imao namjeru da navedenu ribu koju je nezakonito izlovio na Skadarskom jezeru prebaci na teritoriju Albanije"

6578 pregleda 8 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Granična policija zaplijenila je preko 400 kilograma rezanog duvana i 400 kilograma ribe, saopšteno je danas iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da su granični policajci iz Podgorice u mjestu Barlaj spriječili krijumčarenje rezanog duvana i tom prilikom pronašli 807 pakovanja ukupne težine 403,5 kilograma.

"Policija raspolaže operativnim saznanjima o vozilu i licu koje je krijumčarilo navedenu materiju koju je odbacilo i udaljilo se u pravcu u Tuzi. O svemu je obaviješten nadležni državni tužilac i pripadnici Centra bezbjednosti Podgorica, povodom čega je izvršen pretres na jednoj lokaciji u Tuzima. Osim toga policija je kod dva lica pronašla po 200 kilograma ribe "šaran". Ukupno 400 kilograma ribe je oduzeto od jednog albanskog i jednog crnogorskog državljanina. Albanski državljanin je imao namjeru da navedenu ribu koju je nezakonito izlovio na Skadarskom jezeru prebaci na teritoriju Albanije", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Iz Uprave policije su kazali da je riba oduzeta i zajedno sa osobama predata inspektoru za ribarstvo na dalju nadležanost.

Bonus video: