Krivična prijava zbog pucnjave iz decembra 2019. u Podgorici

Protiv E.O je podnijeta krivična prijava Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je počinio krivična djela - laka tjelesna povreda i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih sredstava

5294 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Podgorička policija podnijela je krivičnu prijavu protiv E.O. (24), nakon što su, kako je saopšteno, rasvijetlili događaj iz decembra 2019. godine, kada je tada nepoznata osoba upotrijebila vatreno oružje u podgoričkom naselju Stari aerodrom.

"U kasnim večernjim časovima 9. decembra 2019. godine upotrebom vatrenog oružja oštećenom D.G. (30) nanijete su povrede u predjelu lijeve potkoljenice. Na osnovu forenzičkih vještačenja, kao i kriminalističkih mjera i radnji koje su preduzete prikupljeni su dokazi na osnovu kojih je policija došla do sumnje da je krivično djelo izvršeno od strane E.O. (24)", soapšteno je iz Uprave policije.

Protiv E.O je podnijeta krivična prijava Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je počinio krivična djela - laka tjelesna povreda i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih sredstava.

Bonus video: