Kovačević na saslušanju u SDT

Uhapšena je i načelnica Područne jedinice Tivat, Ana Lakićević, kao i ovlašćeni zastupnik firme “Geo-arh”, Krsto Pavićević

179185 pregleda 4029 reakcija 265 komentar(a)
Kovačevića privode u SDT, Foto: Savo Prelević
Kovačevića privode u SDT, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.12.2020. 21:04h

Uhapšeni direktor Uprave za nekretnine Dragan Kovačević priveden je večeras na saslušanje u Specijalno državno tužilaštvo.

Privođenje Pavićevića
Privođenje Pavićevićafoto: Savo Prelević

Prije njega saslušani su takođe lišeni slobode načelnica područne jedinice Uprave za nekretnine Tivat, Ana Lakićević, kao i ovlašćeni zastupnik firme “Geo-arh”, Krsto Pavićević.

Privođenje Lakićević
Privođenje Lakićevićfoto: Savo Prelević

Direktor Uprave za nekretnine Dragan Kovačević uhapšen je po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, saznaju "Vijesti" iz više izvora.

Kovačević je, prema nezvaničnim saznanjima, uhapšen u vezi knjiženja kuće u zoni morskog dobra, koja je upisana na ime njegovog sina.

Uhapšena je i načelnica Područne jedinice Uprave za nekretnine Tivat, Ana Lakićević, kao i ovlašćeni zastupnik firme “Geo-arh”, Krsto Pavićević.

Prema istim nezvaničnim saznanjima, akciju je izveo Specijalni policijski tim.

Kovačević je član Glavnog odbora Socijaldemokrata.

Napomena: U prethodnoj verziji teksta je navedeno da je uhapšen načelnik Područne jedinice Kotor Veselin Miletić. Ta informacija nije tačna. "Vijesti" se izvinjavaju Miletiću i čitaocima.

Bonus video: