Vozilo Ministarstva odbrane učestvovalo u udesu u Podgorici, Perović lakše povrijeđen

U vozilu kojim je upravljao P.L. nalazio se i M.P. koji je zadobio lake tjelesne povrede

38057 pregleda 43 reakcija 43 komentar(a)
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

Miljan Perović generalni direktor Obavještajnog bezbjednosnog direktorata u Ministarstvu odbrane lakše je povrijeđen u udesu prije dvije noći u Podgorici saznaju Vijesti.

Iz Uprave policije Vijestima je saopšteno da je vozilom koje je u vlasništvu Ministarstva odbrane po izjavama Perovića i P.L., upravljao P.L.

"Dana 25.12.2020 godine oko 23.10 časova u Bulevaru Svetog Petra cetinjskog dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo putničko motorno vozilo koje je u vlasništvu Ministarstva odbrane, u kojoj je učestvovao P. L. koji je upravljao navedenim vozilom i P. M. kao saputnik u vozilu, po izjavama, koje su dali policiji u Kliničkom centru",kazali su iz UP.

Perović je u udesu lakše povrijeđen.

"Uviđaj je vršio dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici uz asistenciju saobraćajne policije. O saobraćajnoj nezgodi upoznata je Vojna policija Vojske Crne Gore i službenici Ministarstva odbrane, koji su preuzeli vozilo. U toku je izviđajni postupak kojim rukovodi državni tužilac u ODT Podgorica. Spisi formirani povodom saobraćajne nezgode biće dostavljeni postupajućem tužiocu na ocjenu", kazali su iz UP.

Bonus video: