Dvije osobe uhapšene u Budvi: Osumnjičene za uličnu prodaju marihuane i kokaina

Iz Uprave policije su kazali da su pretresom pronađeni droga, sredstva komunikacije i novac

8665 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Budvanska policija uhapsila je Bogdan Bošković (18) i N.A. (17) zbog sumnje da su prodavali drogu, saopšteno je danas iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da su preduzimajući aktivnosti na suzbijanju tzv. ulične prodaje droge, budvanski policajci po nalogu Višeg suda u Podgorici pretresli stan i druge prostorije koje koriste B.B. i N.A.

Iz Uprave policije su kazali da su pretresom pronađeni droga, sredstva komunikacije i novac.

"Sprovodeći kriminalističku istragu budvanska policija je došla do sumnje da B.B. i N.A. u dužem vremenskom periodu kupuju marihuanu i kokain od N.K. koji je promijenio ime u V.C. (24), a koju su drogu B.B. i N.A. dalje distribuirali na teritoriji Budve. Postupajući po ovom predmetu policijski službenici su u prethodnom periodu izvršili više zapljena opojne droge", rekli su iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je protiv Vuka Crnogorca, Boškovića i maloljetnog N.A. podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"B.B. i N.A. su uhapšeni i biće privedeni nadležnom tužilaštvu Podgorici uz krivičnu prijavu, dok je za V.C. prethodno raspisana nacionalna potjernica od strane Višeg suda u Bijelom Polju zbog istog krivičnog djela i on se trenutno nalazi u bjekstvu". zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: