Uhapšene dvije osobe: Jedna vozila pod djestvom droge, druga brzinom od 153 km/h

„Uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka B.K. je privedena nadležnom sudu za prekršaje gdje joj je izrečena novčana kazna u iznosu od 480 eura, četiri mjeseca zabrana upravljanja vozilom i tri kaznena boda“, rekli su iz policije

6785 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 02.03.2021. 11:10h

Beranska policija uhapsila je B.K. (60) iz Gusinja i S.M. (24) zbog saobraćajnih prekršaja, saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da je beranska saobraćajna policija u mjestu Buče kontrolisala B.K. i da je utvrđeno da je ona upravljala vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

„Uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka B.K. je privedena nadležnom sudu za prekršaje gdje joj je izrečena novčana kazna u iznosu od 480 eura, četiri mjeseca zabrana upravljanja vozilom i tri kaznena boda“, rekli su iz policije.

Kako su naveli, policija u Beranama je vršeći redovnu saobraćajnu kontrolu zaustavila S.M, koji je upravljao vozilom brzinom od 153 kilometara na sat (km/h) u mjestu Buče gdje je ograničena dozvoljena brzina 70 km/h.

„S.M. je lišen slobode i priveden nadležnom sudu za prekršaje gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 300 eura“, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: