IZ UPRAVE POLICIJE SAOPŠTENO:

Jedna osoba se ranila u Danilovgradu

"Nakon svih ovih aktivnosti prikupljeno je obavještenje i od M.D. kojom prilikom je on izjavio da je došlo do samoranjavanja dok se nalazio u vozilu sa Z.V. kojim je Z.V. upravljao"

7241 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

U Danilovgradu je sinoć došlo do samoranjavanja, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da je danilovgradska policija sinoć oko 20.45 časova obaviještena od strane Hitne medicinske pomoći Danilovgrad da je kod njih pristiglo lice sa prostrijelnom ranom u predjelu potkoljenice.

"Policajci su obavili razgovor sa M.D. (31) koji je izjavio da je prostrijelnu ranu zadobio od strane njemu nepoznatog lica dok se nalazio u ulici Blaža Markovića. Pretragom terena na privatnom posjedu ovoga lica pronađen je pištolj kalibra 7.65 mm sa metkom u cijevi i tri komada municije u rezervnom okviru", ističe se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je policija preduzela dalje radnje iz svoje nadležnosti, locirala automobil koji je primijećen u blizini lica mjesta, vlasništvo Z.V., a u kojem su pronađeni određeni tragovi.

"Od ovog lica je prikupljeno obavještenje na zapisnik, privremeno je oduzeto njegovo vozilo, kao i vozilo M.D. Nakon svih ovih aktivnosti prikupljeno je obavještenje i od M.D. kojom prilikom je on izjavio da je došlo do samoranjavanja dok se nalazio u vozilu sa Z.V. kojim je Z.V. upravljao. Obaviješten je nadležni državni tužilac koji će se nakon uvida u spise predmeta izjasniti o kvalifikaciji djela", kazali su iz Uprava policije.