"Atentat na Davidovića pokušali isti koji su planirali ubistvo Alekse Bečića"

Predsjednik skupštinskog odbora za kontrolu službi bezbjednosti RS optužio i neimenovane visoke funkcionere tadašnjeg MUP-a Crne Gore

35080 pregleda 97 reakcija 58 komentar(a)
Igor Bečić -  predsjednik skupštinskog odbora za kontrolu službi bezbjednosti Republike Srbije, Foto: Printscreen
Igor Bečić - predsjednik skupštinskog odbora za kontrolu službi bezbjednosti Republike Srbije, Foto: Printscreen

Besramna je i skandalozna izjava tajkuna Mila Đukanovića, Miodraga Dake Davidovića da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio umiješan u pokušaj ugrožavanja života episkopa Joanakija, kazao je Igor Bečić, poslanik u parlemantu Srbije i predsjednik skupštinskog odbora za kontrolu službi bezbjednosti Republike Srbije.

Bečić je onda kazao da je "poznato da su u taj pokušaj atentata bili umješani visoki funkcioneri ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore kao nalogodavac, te da su to "isti oni koji su svojevremeno pravili plan likvidaciije i predsjednika Demokrata Alekse Bečića", prenosi Tanjug.

Nosilac liste Narodni pokret na lokalnim izborima u Nikšiću je izjavio da iza pokušaja atentata na njega i episkopa Joanikija stoji predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Episkop Joanikije je demantovao Davidovća, naglasivši da iza pokušaja atentata na njega i Davidovića iz decembra 2019. stoji tadašnja crnogorska vlast.

Ni jedna strana do sada nije dostavila javnosti ikakve dokaze za navedene tvrdnje.

Bonus video: