Vukčević: Sašu su vrijeđali, pa fizički napali

Podgoričanin Dejan Vukčević reagovao na tekst "Tužiteljka povrijeđena u kafanskoj tuči"

17801 pregleda 71 reakcija 71 komentar(a)
Centar bezbjednosti Podgorica (ilustracija), Foto: BORIS PEJOVIC
Centar bezbjednosti Podgorica (ilustracija), Foto: BORIS PEJOVIC

Podgoričanin Dejan Vukčević reagovao je na tekst “Tužiteljka povrijeđena u kafanskoj tuči”, u kojem između ostalog piše da je njegov sin Saša Vukčević uhapšen nakon što je u jednom podgoričkom lokalu navodno napao i povrijedio tužiteljku Jelenu Protić i tri člana njene porodice.

On je napisao da je na osnovu izjave Saše Vukčevića, u kojoj je ujedno podnio prijavu protiv tužiteljke i još tri člana njene porodice, konstatovao da su navodi u tekstu neistiniti, što će, kako je saopštio, utvrditi i nadležni organi.

“Kritične večeri, pred fajront, u kafić je došlo društvo u vidno pripitom stanju, u kome su bili tužiteljka, njen brat policajac i još dva člana njene porodice. Poslije nekoliko trenutaka u šank je ušao Saša i pustio neku muziku i tom prilikom rekao nešto vulgarno konobarici, inače svojoj poznanici. Kada je tužiteljka to čula, odmah mu se obratila riječima: ‘Kako se to ponašaš, klošaru’ (lijep rečnik), nakon čega je on, ne znajući da je u pitanju tužilac, odgovorio istom mjerom i vratio se za svoj sto. Odmah nakon toga, za Sašin sto dolazi brat tužiteljke i počinje tuča.

A onda počinje nasilničko ponašanje tužiteljke Protić i članova njene porodice - počeli su da gađaju svim i svačim što su našli u kafani - čašama, flašama, pepeljarama... Dok se Saša tukao sa policajcem, cijelo vrijeme je tučen od strane tužiteljke i još dva ženska člana njene porodice - po glavi i tijelu, i to flašama i čašama. To se vidi i po njegovim povredama. I poslije svega, Saši je određen pritvor, bez obzira na njegovu raniju neosuđivanost i na to da se protiv njega nikada nije vodio krivični postupak. Javnost treba da zna da je Saša profesionalni fudbaler, uzoran sin i brat, dobar drug... bez ijedne mrlje u svom životu”, navodi se u reagovanju Dejana Vukčevića.

Poslije svega, Saši je određen pritvor, bez obzira na njegovu raniju neosuđivanost i na to da se protiv njega nikada nije vodio krivični postupak. Javnost treba da zna da je Saša profesionalni fudbaler, uzoran sin i brat, dobar drug... bez ijedne mrlje u svom životu”, navodi se u reagovanju Dejana Vukčevića.

Bonus video: