o saobraćajnoj NEZGODI na bulevaru

UP: Sudarila se dva privatna vozila, nije bilo mijenjanja tablica, ni ministra

Iz Ministarstva vanjskih poslova saopštili su da Radulović, kao ministar, "nikada, na nivou principa, nije koristio službeni automobil u danima vikenda"

21797 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Uprava policije saopštila je večeras da službeno vozilo Vlade, kao ni ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović, nisu učestvovali u današnjem udesu na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici, a kako je ranije objavljeno u pojedinim medijima.

Kazali su da u saobraćajnoj nezgodi nije učestvovalo niti bilo koje vozilo koje se koristi u službene svrhe, već da su u udesu u 14.18 sati učestvovala dva automobila u privatnom vlasništvu.

"Vozilom marke 'Honda' upravljao je M.Š. a vozilom marke 'Mercedes' upravljao je I.K. Pripadnici Uprave policije su obavili uviđaj i konstatovali da je nastupila materijalna šteta te da nema povrijeđenih lica. Takođe, netačni su navodi da su na licu mjesta zamijenjene registarske oznake", saopšteno je iz policije.

Iz Ministarstva vanjskih poslova saopštili su da Radulović, kao ministar, "nikada, na nivou principa, nije koristio službeni automobil u danima vikenda."

Kazali su da se Radulović, kada nije na poslu, služi isključivo svojim porodičnim automobilom, da je tokom cijelog popodneva bio kod kuće, kao i da je službeni automobil koji koristi Ministarstvo bio cijelog dana parkiran ispred zgrade na Bulevaru Stanka Dragojevića, i da je na istom mjestu i sada, potpuno neoštećen.