Nikšić: Uhapšene tri osobe osumnjičene za teške krađe i krađu u pokušaju

Policija uhapsila S.K. (28), D.K. (23) i Z.K. (40)

9255 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nikšićka policija uhapsila je tri osobe, i rasvijetlila, kako je saopšteno iz Uprave policije sedam teških krađa i jednu tešku krađu u pokušaju.

Zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška krađa u produženom trajanju uhapšeni su S.K. (28) i D.K. (23) iz Nikšića. Nakon saslušanja kod tužioca određeno im je zadržavanje do privoda sudiji za istragu koji im je donio rješenje o određivanju pritvora u trajanju do 30 dana.

"S.K. i D.K. su, kako se sumnja, tokom jula i avgusta u užem dijelu grada u šest navrata na štetu više fizičkih i pravnih lica izvršavala i ova djela, na način što su u večernjim časovima, upotrebom podesnog sredstva provaljivali u objekte i vozila i otuđivali novac, tehničke uređaje i drugu stvari i predmete", saopšteno je iz policije.

D.K. se, kako se dodaje, sumnjiči i za krađu vozila.

On je, sumnja se, početkom juna sa parking prostora ukrao vozilo koje je policija pronašla i vratila vlasniku.

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa u pokušaju uhapšen je Z.K. (40), kojem je sudija za istragu odredio pritvor.

On je, sumnja se, 5. avgusta pokušao da upotrebom podesnog sredstva otuđi vozilo je je bilo parkirano u ulici Serdara Šćepana u čemu je spriječen od strane čuvara parkinga.

Bonus video: