Barska policija rasvijetlila devet krivičnih djela, zaplijenjeno i 1,1 kg marihuane

Kako su naveli, podnijete su krivične prijave protiv šest osoba, od kojih su dvije maloljetne, zbog šest krađa koje su izvršene na području Bara

10475 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Barska policija je od početka avgusta rasvijetlila sedam imovinskih delikata, jednu utaju i pronašli oko 1,1 kg marihuane i zbog tih djela krivičnu odgovornost snosiće devet osoba, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako su naveli, podnijete su krivične prijave protiv šest osoba, od kojih su dvije maloljetne, zbog šest krađa koje su izvršene na području Bara. Osumnjičeni su, saopštili su oni, otuđivali novac, mobilne telefone i građevinski alat na plažama, ugostiteljskim objektima i na privatnom posjedu.

"Policija u Baru je, postupajući po naredbi sudije za istragu izvršila pretres stana i drugih prostorija u Sutomoru koje koristi D.J. (21) iz Bara. Pretresom je pronađeno ukupno oko 65 grama marihuane. D.J. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se u saopštenju UP.

Iz policije su saopštili i da je u naselju Zaljevo policija zaustavila vozilo kojim je upravljao L.Đ. (20) iz Podgorice i pronašla preko kilogram marihuane koja je bila upakovana u pet pvc pakovanja.

L.Đ. je, navode oni, uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Policijski službenici su u Baru pronašli S.M. (53) iz Kosova za kojim je bila raspisana potjernica zbog krivičnog djela utaja. On je ovo djelo izvršio na način što je od jedne rent a car firme iznajmio vozilo i nije ga vratio u dogovorenom roku. Protiv ovog lica podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio navedeno krivično djelo", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: