Budva: Telatović i Parača upućeni u spuški istražni zatvor

Pavićević je potvrdio "Vijestima" da je u prisustvu branioca saslušao Teletovića, te prihvatio predlog tužilaštva i odredio pritvor. Parača je, kako su Vijesti ranije objavile, ušao u manastir Podlastva i ukrao pare od priloga, pribor za pričest i tablet uređaj

9211 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Sudija za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiro Pavićević odredio je pritvor do 30 dana bosanskom državljaninu Remziji Teletoviću loji se okrivljuje da je izvršio tokom avgusta seriju teških krađa u Budvi.

Pavićević je potvrdio "Vijestima" da je u prisustvu branioca saslušao Teletovića, te prihvatio predlog tužilaštva i odredio pritvor.

Teletovića je prije dva dana u zasjedi uhapsila budvanska policija.

Kako su "Vijesti" juče objavile Teletović se sumnjiči da je tokom avgusta na području Budve, počinio teške krađe iz člana 240 na štetu "Tabacco shopa" gdje je kako se sumnja ukrao oko 1.700 eura, zatim krađu na štetu objekta "Sanja", odakle je kako se sumnja ukrao 450 eura, a sumnjiči se i za pokušaj teške krađe iz člana 240/20 na štetu kazina "Admiral".

Sudija Pavićević potvrdio je "Vijestima" da je Krivično vanraspravno vijeće kotorskog suda odredilo pritvor i Cetinjaninu Ivanu Parači koga je budvanska policija uhapsila zbog krađe u manastiru Podlastva.

Parača je, kako su Vijesti ranije objavile, ušao u manastir Podlastva i ukrao pare od priloga, pribor za pričest i tablet uređaj.

Bonus video: