U Baru uhapšene dvije osobe: Krađa novca, udaranje pištoljem u glavu?

"Kod A.P. je pronađena otuđena torbica sa novcem. Upoznat je nadležni državni tužilac koji je kvalifikovao krivično djelo i po njegovom nalogu je A.P. lišen slobode", ističe se u saopštenju Uprave policije

11309 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

A.P. (21) uhapšen je zbog sumnje da je jednoj osobi prišao s leđa i nasilno mu oteo torbicu s novcem, saopšteno je danas iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je događaj prijavljen policiji koja je blokirala uži dio grada i u uhapsila A.P. u mjestu Bjeliši .

"Kod A.P. je pronađena otuđena torbica sa novcem. Upoznat je nadležni državni tužilac koji je kvalifikovao krivično djelo i po njegovom nalogu je A.P. lišen slobode", ističe se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se navodi i da je u Baru procesuiran i D.M. (48) iz Prizrena zbog sumnje da je počinio krivično djelo "nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, u sticaju sa krivičnim djelom laka tjelesna povreda".

Iz Uprave policije su kazali da je D.M. je 29. avgusta oko osam časova ispred magacinskog prostora Željezničkog prevoza Crne Gore u Baru pištoljem udario Podgoričanina u glavu i nanio mu povrede, nakon čega je pobjegao.

"Istog dana, policajci su pretragom terena, na parking prostoru u blizini željezničke stanice u Baru pronašli pištolj marke Crvena zastava M70, kalibra 7,65 mm, sa metkom u cijevi. D.M. je uhapšen i uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru", kazali su iz Uprave policije.

Bonus video: