Video snimci će biti prikazani na narednom ročištu

Sud će do narednog glavnog pretresa izdvojiti video snimke i pripremiti ih do narednog ročišta 29. novembra

4534 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

U Višem sudu u Podgorici danas je odložen nastavak suđenja Dragiši T. Bulatoviću i Vidoju S. Stanišiću, optuženi da su pripadnici kriminalne organizacije i učestvovanje u ranjavanju Igora Krstovića 28. januara 2020. u Zeti.

Predsjednica specijalnog vijeća sudija Biljana Uskoković je navela da je za danas planirano da se u sudnici emituju video snimci sa nadzornih kamera.

Podsjetila je da je specijalno tužilaštvo dostavilo dopis sudu šta treba da se kao dokaz provede. Dodala je da će sud do narednog glavnog pretresa izdvojiti video snimke i pripremiti ih do narednog ročišta 29. novembra.

Povezani članci

15. Oktobar 2021.

Odloženo suđenje Bulatoviću i Stanišiću

Okrivljeni su ranije pred sudom negirali navode optužnice. Okrivljeni Bulatovič je rekao da ne priznaje krivicu. Tvrdio je da ima alibi.

"U periodu od 22/23., pa do 30. januara 2020., renovirao sam kuću. Od kuće bi odlazio samo na 10-15 minuta kada bi trebalo majstorima da kupim građevinski materijal , hranu i piće. To može da potvrdi preduzimač Lazar Lazarević. Živim pošteno. Nemam veze da paljenjem vozila nakon ranjavanja Krstovića“, izjavio je Bulatović u odbrani. I okrivljeni Vidoje Stanišić je izjavio da ne priznaje krivicu i da nema veze sa ranjavanjem Krstovića.

Dodao je da toga dana kada je ranjen Igor Krstović, bio je 28. januara 2020., kući u posjetu kod Radoslava Stanišića, te da bio prisutan i Raško Džankić.

Bonus video: