Podgorica: Rasvijetljeno devet krivičnih djela, uhapšeni osumnjičeni

Iz Uprave policije je saopšteno da su uhapšeni I.R. (37), S.C. (27), V.O. (24) i N.A. (32)

6039 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Službenici Uprave policije u Podgorici rasvijetlili su devet krivičnih djela za koja su osumnjičene četiri osobe, a koja su ugapšene.

Iz Uprave policije je saopšteno da su uhapšeni I.R. (37), S.C. (27), V.O. (24) i N.A. (32).

"I.R. (37) je lišen slobode zbog dvije krađe i krivičnog djela falsifikovanje i zloupotreba kreditnih kartica za bezgotovinsko plaćanje. I.R. je osumnjičen da je iz jednog stana otuđio novac, zlatni nakit i telefone koje je kasnije prodao, dok je iz drugog stana otuđio ključeve od vozila, kojim se potom odvezao sa lica mjesata sanamjerom da vozilo proda. I.R. je, osim toga, pronašao bankovnu karticu kojom je izvršio transakciju", navodi se u saopštenju policije.

Dodaje se da su Zbog dvije krađe uhapšeni S.C. (27) i V.O. (24). Sumnja se da su iz dva poslovna objekta osumnjičeni otuđili građevinske alate i radne mašine.

"Slobode je lišen N.A. (32) zbog sumnje da je izvršio tri krađe i jedno razbojništvo. On je sa javnih mjesta otuđivao ženske torbe a krivično djelo razbojništvo je izvršio na način što je fizički napao žesnku osobu i istrgao joj novčanik u kojem se nalazilo 280 eura", navodi se u saopštenju policije.

Bonus video: