"Pizzarotti Montenegro": Posao ćemo završiti do kraja

"Grupacija Pizzarotti ima puno povjerenje u lokalne pravosudne organe, uvjereni da će nadležni organi potvrditi odsustvo bilo kakvog nezakonitog postupanja od strane Pizzarotti Montenegro d.o.o. i njenih predstavnika..."

11468 pregleda 1 komentar(a)

Kompanija “Pizzarotti Montenegro”, njen osnivač švajcarska kompanija “Pizzarotti SA” i uopšte kompletna grupacija čiji smo dio, žele da ponove da završetak Portonovi projekta nikada nije bio doveden u pitanje. Posao će biti završen uz puno poštovanje zakona i potpisanih ugovora kako sa investitorom projekta “Azmont Investments”, tako i sa svim podizvođačima, bilo lokalnim ili inostranim.

To piše u reagovanju kompanije “Pizzarotti Montenegro” na nedavno objavljene informacije - da je po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva uhapšen Antonio Fakineti jedan od direktora te kompanije, koja je glavni izvođač radova na projektu Portonovi u Kumboru.

”U vezi sa događajima o kojima su mediji izvještavali posljednjih dana, a koji se odnose na saslušanje izvršnog direktora ‘Pizzarotti Montenegro’ d.o.o. u Specijalnom državnom tužilaštvu, precizira se da isti nije podvrgnut bilo kakvim restriktivnim mjerama s obzirom na to da je isti blagovremeno i u potpunosti odgovorio na sva pitanja specijalnog tužioca... Ono što je bilo objavljeno od strane nekih medija, je štetno po ugled naše kompanije i zabrinjava nas, ali će nas međutim još više ohrabriti da posao sprovedemo i završimo što prije, stvarajući projekat koji je sam po sebi jedinstven. Grupacija Pizzarotti ima puno povjerenje u lokalne pravosudne organe, uvjereni da će nadležni organi potvrditi odsustvo bilo kakvog nezakonitog postupanja od strane Pizzarotti Montenegro d.o.o. i njenih predstavnika, koji su pružili i nastaviće da budu na raspolaganju i otvoreni za saradnju sa postupajćim tužilaštvom, a kako bi isti mogli rasvijetliti cijeli događaj u cjelosti i to na brz i efikasan način. Kao dodatna potvrda potpuno zakonitog i pravilnog djelovanja Pizzarotti-ja, kompanija takođe ističe da su finansijski podaci objavljeni u lokalnoj štampi zapravo preuzeti iz bilansa kompanije ‘Pizzarotti Montenegro’ d.o.o., dokumenta koji je propisno ovjeren i potvrđen od strane nadležnih organa kontrole”, navodi se u reagovanju koje potpisuje generalni direktor međunarodnih operacija Pizzarotti grupe Zabbra Lorenzo.

Bonus video: