Za ugovaranje i prodaju 2,3 grama konoplje Pljevljacima kućni zatvor

Stupar je, navodi se u optužnici, na traženje Miodraga Jovića da mu nabavi drogu, putem mobilne aplikacije “mesindžer” stupio u kontakt sa Joha i ugovorio kupoprodaju

6047 pregleda 5 komentar(a)

Pljevljaci Džejlan Stupar (27) i Arnel Joha (19) osuđeni su u bjelopoljskom Višem sudu na pola godine zatvora zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Istovremeno im je određeno da će se kazna izvršiti u prostorijama u kojima stanuju, bez napuštanja prostorija, uz primjenu elektronskog nadzora.

Stupar je, prema optužnici 21. marta u Pljevljima posredovao u prodaji konoplje, dok je Joha prodao Stuparu 2,3 grama droge za iznos od 20 eura.

Stupar je, navodi se dalje u optužnici, na traženje Miodraga Jovića da mu nabavi drogu, putem mobilne aplikacije “mesindžer” stupio u kontakt sa Joha i ugovorio kupoprodaju. Nakon toga Stupar je došao do mjesta Milet bašta, na kojem ga je po dogovoru čekao Joha, kome je na račun kupovine droge za Jovića dao 20 eura.

Potom je, kod O.Š. “Boško Buha”, Joha Stuparu predao zamotuljak sa drogom, koju je ovaj prodao Joviću, nakon čega je ubrzo uhapšen sa drogom.

Bonus video: