Prijetnje Bečiću i Koprivici: "Ubica nisam, jesam onaj koji šamara, Koprivici neću opraštati ko Brano Mićunović"

"To si treba ranije da uradiš i da kažeš Koprivica i Šaranoviću da ne podgrijavaju strasti i ne pozivaju narod na ulice...", piše u jednom od komentara

55949 pregleda 185 reakcija 40 komentar(a)
Koprivica i Bečić, Foto: Demokrate
Koprivica i Bečić, Foto: Demokrate

Predsjedniku Skupštine Crne Gore i lideru Demokrata Aleksi Bečiću i poslaniku Demokrata Momu Koprivici upućene su prijetnje na društvenoj mreži Tviter.

Na apel Bečića da građani narednih dana ne izlaze na ulice i ostanu u svojim kućama, više neprimjerenih komentara postavljeno je sa Tviter profila Dragoljub Žižić.

"Bečiću ako mislite da ćete nas Crnogorce prepadnuti grdno ste se prevarili. Ja vi javno obećavam. Ubica nisam a jesam onaj koji šamaram. I Koprivica da kažem ja mu neću opraštati ko Brano Mićunović. No će dobiti po prknu jer se mali mnogo raskokada. No Bečiću uvedi ovce u tor", jedan je od komentara.

U narednom sa istog profila piše da nema potrebe sad da baš Bečić "smiruje strasti".

prijetnje Bečić, prijetnje Koprtivica, Dragoljub Žižić
foto: Screenshot

"To si treba ranije da uradiš i da kažeš Koprivica i Šaranoviću da ne podgrijavaju strasti i ne pozivaju narod na ulice. A kakva ste partija vidi se i u Budvi. No ako dođe do gužve neka 1 izađite vi demokrate jer vi ste ovo zakuva", piše u drugom komentaru.

"Vijestima" je nezvanično iz Demokratske Crne Gore rečeno da nadležnima nijesu prijavili prijetnje.

Bečić je po zakonu štićena ličnost.

Bonus video: