Zaposleni “Parking servisa” pretučen na radnom mjestu

"Ponovio sam mu da ne može da izađe dok ne plati usluge parkinga. Odgovorio mi je - ‘Što se k....š, nakon čega se vozilom vratio nazad par metara u rikverc, izašao, došao do kućice u kojoj sam se nalazio, otvorio vrata i jednom me udario zatvorenom šakom - pesnicom u predjelu brade"

25358 pregleda 17 komentar(a)
Jedna od naplatnih rampi preduzeća “Parking servis” u Podgorici (ilustracija), Foto: podgorica.me
Jedna od naplatnih rampi preduzeća “Parking servis” u Podgorici (ilustracija), Foto: podgorica.me

Zaposleni u “Parking servisu” V. S. prije dvije noći je povrijeđen na radnom mjestu kod hotela “Podgorica” na obali Morače, kada ga je nepoznato lice udarilo pesnicom u glavu.

Napadač je, piše u prijavi, pokušao da ga udari opet, ali se radnik odbranio tako što ga je izgurao nogama i rukama iz kućice i držao vrata sprečavajući da uđe ponovo.

”Dana 22.02. oko 18.35 u Ulici Kane Radević na naplatnoj rampi ‘Parking servisa’ gdje sam zaposlen kao inkasant došlo je N.N. lice. Od vozača sam zatražio ulaznicu, kako bih naplatio uslugu. Rekao mi je da je nema i da ga je pustio moj kolega iz prve smjene. Krenuo sam da pozovem kolegu da bih provjerio, a on mi je odgovorio: ‘Ajde, šta praviš problem’. Rekao sam mu da mi mora dati na uvid ulaznicu da bih ga pustio da izađe”, navodi se u prijavi policiji u koju su “Vijesti” imale uvid.

Nakon toga, kako je istakao, ta osoba mu se obratila riječima: “Što se ponašaš tako, što si povisio ton”.

”Ponovio sam mu da ne može da izađe dok ne plati usluge parkinga. Odgovorio mi je - ‘Što se k....š, nakon čega se vozilom vratio nazad par metara u rikverc, izašao, došao do kućice u kojoj sam se nalazio, otvorio vrata i jednom me udario zatvorenom šakom - pesnicom u predjelu brade. Zateturao sam se i u samoodbrani sam ga rukama i nogama odgurnuo od sebe i zatvorio vrata”.

Navodi da je napadač više puta pokušao da otvori vrata sa “namjerom da me ponovo fizički napadne, govoreći mu: “Izađi p...o da se obračunamo”...

”Nisam mu dozvolio da vrata otvori, držeći ih sa unutrašnje strane. Pozvao sam policiju, koja je ubrzo došla na lice mjesta i privela istog”.

V. S. je policiji dostavio izvještaj doktora iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, a kojem se navodi da je, između ostalog, doživio traumu.

U izvještaju je navedeno da je u predjelu donje vilice uočen blagi otok i tačkasto krvarenje.

”Pacijent se žali na mučninu i navodi da je povraćao pet minuta prije prispijeća u ambulantu”, piše u medicinskoj dokumentaciji.

Bonus video: