Aligrudić napadnut ispred zgrade u kojoj živi, nanijete mu lakše tjelesne povrede

Iz policije je nezvanično "Vijestima" saopšteno da im je prijavljen napad, te da znaju ko je napadač i da je u toku postupanje prema toj osobi

34448 pregleda 20 komentar(a)
Foto: TV Vijesti
Foto: TV Vijesti

Pokret za Promjene (PzP) saopštio je da je direktor Fonda PIO napadnut na parkingu ispred svoje zgrade, te da traže hitnu reakciju Tužilaštva.

Iz te partije tvrde da je Ranko Aligrudić napadnut jutros na parkingu ispred svoje zgrade u Baru gdje je Aligrudić nastanjen.

Iz policije je nezvanično "Vijestima" saopšteno da im je prijavljen napad, da su Aligrudiću nanijete lakše tjelesne povrede, te da znaju ko je napadač i da je u toku postupanje prema toj osobi.

"Naime, prilikom ulaska u svoj automobil u klasičnoj sačekuši, jedno lice je sa metalnom šipkom napalo direktora Fonda PIO Ranka Aligrudića nanoseći mu povrede po tijelu. Samo zahvaljući brzoj reakciji Aligrudića izbjegnute su teže posljedice, što jasno ukazuje na činjenicu i namjeru ovog lica da ugrozi život direktora Fonda PIO", saopšteno je iz Pokreta za Promjene.

Na svojoj Fejsbuk stranici su napisali i da prema informacijama sa kojima raspolažu "radi se o licu koje je već jednom u Podgorici ispred radnog mjesta napalo direktora PIO a radi se o suprugu suspendovane službenice i načelnice INO službe u okviru ove državne institucije protiv koje se vodi disciplinski postupak".

Aligrudić se, prema njihovim riječima, nalazi u prostorijama barskog MUP-a gdje je dao izjavu i podnio krivičnu prijavu, te da se sada očekuje i reakcija nadležnog tužioca koji treba da okvalifikuje ovo krivično djelo.

Od Uprave policije i Tužilaštva su tražimo hitnu rekaciju, "kako bi se ovo lice po hitnom postupku lišilo slobode i privelo pravdi, s obzirom na jasnu namjeru da se radi o klasičnoj sačekuši i pokušaju ugrožavanja života gospodina Aligrudića".

Bonus video: