Podnijete četiri krivične prijave, jedna osoba uhapšena u Baru: Krađa goriva, para, ubijanje psa...?

M.Š. (22) iz Podgorice je uhapšen zbog sumnje da je počinio tešku krađu

4752 pregleda 0 komentar(a)
Bar (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Bar (Ilustracija), Foto: Shutterstock

Zbog krađa, ubijanja životinje i nedozvoljenog držanja oružja u Baru krivično će odgovarati četiri osobe, saopšteno je danas iz Uprave policije (UP)

U saopštenju se dodaje da je barska policija podnijela krivične prijave protiv četiri osobe od kojih je jedna uhapšena.

M.Š. (22) iz Podgorice je uhapšen zbog sumnje da je počinio tešku krađu.

Iz UP su naveli da je barskoj policiji prijavljeno da jedna osoba, iz radnih mašina na kamenolomu u mjestu Kufin, pokušava da ukrade gorivo.

"Policija je upućena na lice mjesta gdje je zatečen M.Š. i on je lišen slobode po nalogu nadležnog tužioca", piše u saopštenju UP.

Oni su dodali da je policiji je u Baru jedna osoba prijavila da joj je nepoznata osoba iz vozila ukrala dvije torbice sa novcem, ličnim dokumentima i mobilnim telefonom.

"Policijski službenici identifikovali su izvršioca krivičnog djela krađa J.I. (43) iz Kazahstana i protiv njega je podnijeta krivična prijava", piše u saopštenju.

Iz UP su saopštili da je takođe, barskoj policiji jedna osoba prijavila da joj je u mjestu Donja Poda, iz lovačke puške, ubijen lovački pas.

"Policija je identifikovala O.M. (67) kao izvršioca krivičnog djela ubijanje i mučenje životinja i razaranje njihovog staništa. Protiv njega je podnijeta krivična prijava nadležnom tužilaštvu", piše u saopštenju UP.

Iz te institucije su kazali da je barska policija pretresla kuću i druge prostorije koje koristi D.K. (62).

"Pronađena je lovačka puška za koju ovo lice nije posjedovalo oružni list. Protiv D.K. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", zaključuje se u saopštenju UP.

Bonus video: