Kotoraninu zatvor u trajanju od 50 dana zbog nasilja u porodici

Okrivljenom su uz kaznu zatvora izrečene zaštitne mjere: zabrana približavanja i zabrana uznemiravanja i uhodjenja žrtve nasilja u trajanju od jedne godine

4661 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Sutkinja suda za prekršaje u Budvi - odjeljenja u Kotoru Jelena Stanišić je u hitnom postupku okrivljenom M.D. iz Kotora (1981) izrekla kaznu zatvora u trajanju od 50 dana.

"Okrivljeni je osuđen jer je 7. juna u večernjim satima na području opštine Kotor putem elektronskih komunikacionih mreža grubo vrijeđao bivšu suprugu M.K. i drskim ponašanjem ugrožavao njen porodični mir", kazao je predsjednik Suda za prekršaje Marko Đukanović

On je istakao i da su okrivljenom uz kaznu zatvora izrečene zaštitne mjere: zabrana približavanja i zabrana uznemiravanja i uhodjenja žrtve nasilja u trajanju od jedne godine.

"Okrivljeni je višestruki specijalni povratnik i upućen je na izdržavanje zatvorske kazne prije pravosnažnosti odluke. Za ukazati je da je u konkretnom slučaju izrečena kazna koja je na granici maksimuma od 60 dana zatvora koja se može izreći u prekršajnom postupku", saopštio je Đukanović.

Bonus video: