Milić Minja Šaković ubijen u Budvi

"Policija u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzima aktivnosti na rasvjetljavanju događaja, o čijem ishodu će javnost biti blagovremeno obaviještena", saopšteno je iz Uprave policije

173544 pregleda 96 komentar(a)
Foto: Vuk Lajović
Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 18.06.2022. 00:45h

Jedan od visokopozicioniranih članova škaljarskog klana Milić Minja Šaković ubijen je oko 23.40 časova u Budvi, potvrđeno je"Vijestima".

Milić Šaković (arhiva)
Milić Šaković (arhiva)foto: Boris Pejović

On je likvidiran u budvanskom kafiću Korkovado.

"Večeras je došlo do upotrebe vatrenog oružja u Budvi, ispred zidina Starog grada, kojom prilikom je jedno lice smrtno stradalo. Riječ je o M.Š.. Policija u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzima aktivnosti na rasvjetljavanju događaja, o čijem ishodu će javnost biti blagovremeno obaviještena", saopšteno je iz Uprave policije.

Jedan od izvora "Vijesti", kazao je da je u Šakovića pucao muškarac koji je sjedio za stolom do njegovog i koji nije bio maskiran. Navodno, samo je ustao i u njega ispalio više hitaca.

Sto za kojim je sjedio Šaković
Sto za kojim je sjedio Šakovićfoto: Vuk Lajović

Drugi izvor navodi da je Šaković sjedio za stolom u prvom redu i da je leđima bio okrenut ka šetalištu kada je prišao muškarac koji je imao bijelu košulju i kačket i u njega ispalio više hitaca. Nastala je pometnja, što je ubica iskoristio i pobjegao pored hotela "Mogren".

Policija je, kako je naveo izvor "Vijesti", pronašla košulju i kačket.

pucanja Budva, Milić Šaković, ubistvo Šaković
foto: Vuk Lajović

Policija je blokirala kontakt zonu Starog grada.

Bonus video: