Saobraćajna nezgoda u Lepetanima, teže povrijeđena državljanka Kazahstana

Njena kćerka zadobila lakše tjelesne povrede

32610 pregleda 3 komentar(a)
Sa mjesta nezgode, Foto: Siniša Luković
Sa mjesta nezgode, Foto: Siniša Luković

Državljanka Kazahstana zadobila je teže, a njena kćerka lakše tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se nešto prije 12 časova desila na Jadranskoj magistrali u Lepetanima kod Tivta.

Iz za sada neutvrđenih razloga u neposrednoj blizini ulaza na trajektno pristanište u Lepetanima, na mjestu gdje postoje tri saobraćajne trake, direktno su se sudarili "mini" kabriolet tivatskih tablica i "audi" švajcarskih tablica.

Povrijeđeni turisti iz Kazahstana bili su u "miniju" koji se kretao iz pravca Tivta prema Lepetanima, dok su u "audiju" koji je je nailazio iz suprotnog, odnosno pravca trajektnog pristaništa prema Tivtu, bili švajcarski državljani albanskog porijekla.

Putnici u "audiju" prošli su bez povreda, dok je teže povrijeđena državljanka Kazahstana prebačena u Opštu bolnicu Kotor.

O nezgodi je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru koje vrši uviđaj zajedno sa pripadnicima tivatske policije.

Na licu mjesta su i tivatski vatrogasci koji regulišu saobraćaj jer se on zbog uviđaja, trenutno obavlja naizmjenično jednom trakom.

Bonus video: