Bečić: Najtužniji dan za Crnu Goru

Najiskrenije saosjećam u bolu sa kojim se nose porodica, prijatelji i rodbina nastradalih na Cetinju", kazao je lider Demokrata

10969 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Press centar Demokrata
Foto: Press centar Demokrata

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić kazao je da je danas najtužniji dan za cijelu Crnu Goru, porodice nastradalih i dan na koji svaki čovjek zanijemi.

On je povodom današnjih dešavanja na Cetinju gdje je tridesetčetvorogodišnji V.B. usmrtio više osoba nakon čega je ubijen, kazao da su njegove misli sa porodicama koje su doživjele nemjerljive gubitke i kojima više nijedan dan neće biti isti.

"Nadam se da će građani, kojima se naši ljekari bore za život, osjetiti želju i snagu svih nas koji smo sa njima u mislima! Najiskrenije saosjećam u bolu sa kojim se nose porodica, prijatelji i rodbina nastradalih na Cetinju", napisao je on na svom Tviter nalogu.

Televizija Vijesti javila je, pozivajući se na izvore iz policije i tužilaštva, da je smrtno stradalo najmanje 10 osoba, da su četiri osobe prevezene u Klinički centar, te da među poginulima ima i maloljetnih osoba.

Pucnjava se desila nešto poslije 16 časova u blizini Vladinog doma, a među povrijeđenima je i policajac koji je prevezen u Klinički centar i njegovo stanje je stabilno.

Bonus video: