Herceg Novi: Novljanin uhapšen zbog droge i municije, Bjelopoljac zbog krađe para iz automata

Bjelopoljac je, kako je saopšteno, pokušao da ukrade novac iz automata koji se nalazi u jednom zabavnom parku, a nakon dva pokušaja polomio zaštitni katanac od kase automata odakle je ukrao oko 300 eura

11765 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Novljanin N.K. (27) uhapšen je u mjestu Bijela nakon što su službenici hercegnovskog Centra bezbjednosti pretresli stan u kom je pronađena manja količina amfetamina, dvije vage za mjerenje, kao i puščana i pištoljska municija.

N.K. (27) je osumnjičen da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, uhapšen je i R.T. (18) iz Bijelog Polja sa privremenim boravkom u Herceg Novom zbog sumnje da je dvanaestog, trinaestog i 14. avgusta izvršio dvije teške krađe u pokušaju i jednu tešku krađu.

Bjelopoljac je, kako je saopšteno, pokušao da ukrade novac iz automata koji se nalazi u jednom zabavnom parku, a nakon dva pokušaja polomio zaštitni katanac od kase automata odakle je ukrao oko 300 eura.

Bonus video: