Bijelo Polje: Uhapšena osoba koja se sumnjiči za nasilje u porodici, kod njega pronađena ručna bomba

M.S. je policiji prijavio srodnik jer joj, kazali su iz Uprave policije, upućuje riječi prijeteće i uvrjedljive sadržine, te su policijski službenici po toj prijavi postupili i izašli na lice mjesta

11619 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Policija je uhapsila bjelopoljca M.S. (43) kod koga je pregledom pronađena ručna bomba, a kome se na teret stavlja krivično djelo nasilje u porodici i zajednici.

M.S. je policiji prijavio srodnik jer joj, kazali su iz Uprave policije, upućuje riječi prijeteće i uvrjedljive sadržine, te su policijski službenici po toj prijavi postupili i izašli na lice mjesta.

"M.S. nije zatečen na kućnoj adresi. Obavljen je razgovor sa E.S., srodnikom M.S., koji je takođe naveo tom prilikom da je prijavljeni i njemu upućivao prijetnje. Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i pronašla M.S. kod kojeg je pregledom pronađena ručna bomba koja je oduzeta", piše u saopštenju.

Kod Bjelopoljca je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,49 g/kg.

"Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju po čijem je nalogu M.S. lišen slobode i njemu se na teret stavlja krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija".

Bonus video: