UP: Pronađena puška, pištolj i pilule u Podgorici, uhapšena jedna osoba

Upoznat je nadležni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu A.B. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija

6955 pregleda 2 komentar(a)
Pronađena puška, Foto: Uprava policije
Pronađena puška, Foto: Uprava policije

Uprava policije saopštila je da je pronađena puška, pištolj i 15 komada pilula registrovanih kao psihoaktivne supstance, prilikom čega je uhapšeno jedna osoba.

Postupajući po naredbi Osnovnog suda u Podgorici policija je, kako je saopšteno, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi lice A.B. (42).

"Prlikom pretresa dnevnog boravka unutar porodične kuće navedenog lica, u ilegalnom posjedu je pronađena automatska puška sa mehanički uklonjenin fabričkim brojem, kao i 15 komada pilula registrovanih kao psihoaktivne supstance", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Pronađeni pištolj
Pronađeni pištoljfoto: Uprava policije

Dodaju da je pretresom pronađen i pištolj u ilegalnom posjedu, sa okvirom i šest komada municije.

Upoznat je, kako navode, nadležni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu A.B. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Osim toga, saopšteno je, da će protiv ovog lica u redovnom postupku biti podnesena prekršajna prijava zbog posjedovanja nedozvoljenih psihoaktivnih supstanci.

Bonus video: