prekršio mjeru zabrane uznemiravanja i uhođenja bivše supruge

Beranac u pritvoru, osumnjičen za nasilje u porodici

Osumnjičeni je 13. septembra došao na radno mjesto bivše supruge u beranski Dom zdravlja, i na hodniku je udario otvorenom šakom u lice

8904 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Berancu B.J. određen je pritvor do trideset dana zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo - nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Predsjednik Osnovnog suda i sudija za istragu Ivan Došljak u rješenju o pritvoru je naveo da je B.J. osumnjičen da je prekršio mjeru zaštite od nasilja u porodici, odnosno zaštitnu mjeru zabrane uznemiravanja i uhođenja svoje bivše supruge koju mu je ranije odredio Sud za prekršaje.

Osumnjičeni je 13. septembra došao na radno mjesto bivše supruge u beranski Dom zdravlja, i na hodniku je udario otvorenom šakom u lice, prenosi portal RTCG.

Nekoliko dana kasnije, 4. oktobra, opet je došao u Dom zdravlja i čekao je sat vremena ispred kancelarije, gdje se oštećena zaključala.

Istog dana oko 15.30 sati došao je ispred njenog stana i predao joj baterijsku lampu umotanu u papirnu maramicu, rekavši joj da su sada na lampi njeni otisci i da je to pokušaj ubistva, što je, kako se navodi u rješenju u pritvoru, kod njegove bivše supruge izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti.