Budva: Ukrajinski državljani kažnjeni zbog buke i nedavanja dokumenata, a ruski zbog grafita

"Pozivamo građane Budve na poštovanje komunalnog reda i upozoravamo da će svako narusavanje istog biti najstrože sankcionisano" rečeno je iz Komunalne policije i inspekcije

13634 pregleda 15 komentar(a)
Budva (Ilustracija), Foto: Vuk Lajović
Budva (Ilustracija), Foto: Vuk Lajović

Zbog narušavanja kućnog reda u stambenim zgradama galamom i bukom, dvojici ukrajinskih drzavljana, Komunalna policija Budve izrekla je prekršajni nalog u visini od 500 eura.

Kako je "Vijestima" rečeno zbog nedavanja dokumeneta na uvid službenom licu, istima je izrečen prekršajni nalog u visini od 250 eura.

Takođe, dvojica ruskih državljana kažnjena su jer su u Bečićima crtali i ispisivali grafite na javnoj površini.

"Komunalna inspekcija i komunalna policija je po prijavi građana izašla na lice mjesta u naselju Bečići i zatekla dvojicu ruskih državljana kako crtaju i ispisuju grafite na javnoj površini-potpornom zidu korita rijeke. Isti su sprovedeni u službene prostorije gdje su im izrečeni prekršajni nalozi u visini od 200 eura, a takođe im je naloženo vraćanje javne površine u prvobitno stanje sto je i ucinjeno u najkracem roku", rečeno je "Vijestima" u Komunalnoj policiji i inspekciji.

Komunalna inspekcija i policija nastavlja sa svojim aktivnostima i u narednom periodu.

"Intezivno će se vršiti kontrola jačine buke i radnog vremena ugostiteljskih objekata. Takođe pozivamo građane Budve na poštovanje komunalnog reda i upozoravamo da će svako narusavanje istog biti najstrože sankcionisano" rečeno je iz Komunalne policije i inspekcije.

Bonus video: