Herceg Novi: Uhapšeni osumnjičeni za teške krađe i prikrivanja

T.O. (55) i M.B. (37) osumnjičeni da su iz hotela u Igalu ukrali muzičke uređaje, zvučnike, kao i pet umjetničkih slika većeg formata. L.V. (60) osumnjičen da je otkupio dio otuđenih predmeta

3713 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija je uhapsila T.O. (55) i M.B. (37) iz Herceg Novog osumnjičene za teške krađe i prikrivanja u jednom hotelu u Igalu.

"Preduzimajući intenzivne mjere i radnje iz svoje nadležnosti pripadnici hercegnovske policije su došli do saznanja da su u periodu od 17. do 20. novembra lica T.O. i M.B. došli do pomenutog hotela koji je zatvoren tokom zimskog perioda i upotrebom podesnog sredstva nasilno otvorili vrata, ušli u unutrašnjost hotela odakle su otuđili muzičke uređaje, zvučnike, kao i pet umjetničkih slika većeg formata", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da je procesuiran i L.V. (60) iz Herceg Novog zbog sumnje da je izvšio krivično djelo prikrivanje.

"Sumnja se da je L.V. otkupio dio otuđenih predmeta od osumnjičenih T.O. i M.B. Protiv njega je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku. T.O. i M.B. su uz krivične prijave u zakonskom roku privedeni postupajućem tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom na dalju nadležnost. Materijalna šteta pričinjena izvršenjem pomenutih krivičnih djela je oko 10.000 eura", navodi se u saopštenju.

Bonus video: