"Knežević je samo psovao, obezbjeđenje je nasrtalo"

"Moj sin je uzeo kartu i čekao let, a ja sam otišao za Cetinje. Zvao me kad sam bio na pola puta prema Cetinju - da su došli za njega i da se ja vratim da dam izjavu. Odvedeni smo u CB Podgorica"

57382 pregleda 139 komentar(a)
Aerodrom Podgorica (ilustracija), Foto: Boris Pejović
Aerodrom Podgorica (ilustracija), Foto: Boris Pejović

Cetinjanin N. G. saopštio je Vijestima da je Milan Knežević psovao njega i njegovog sina, a da je obezbjeđenje tog poslanika kasnije i fizički pokušalo da se obračuna s njima.

On je objasnio da je oko 15 časova dovezao sina i njegovog druga na aerodrom Podgorica, te da su se parkirali ispred vozila u kojem su primijetili Kneževića.

"Moj sin I. je po izlasku iz auta vidio Milana Kneževića i nasmijao se. Naše auto je bilo ispred njegovog i vidio je naše tablice, otvorio je prozor i iz auta pitao mog sina - Što si rekao. I. mu je odgovorio da je rekao da ima lijepu glavu. Nakon toga mu je Milan opsovao majku, moj brat je rekao i ja tebi. Milan je ponovio opet psovke, moj sin i ja smo krenuli prema aerodromu a on i njegovo obezbjedjenje su izašli iz auta i krenuli prema nama. Momak iz obezbjeđenja je krenuo prema I. i počeo da mu psuje porodicu, moj sin je i njemu odgovorio - I ja tebi. On se zaletio prema I. da ga udari. Ja sam stao između njih i smirivao ga. Rekao sam - Dosta je bilo svađa, ajde da idemo svako svojim putem. Stojao sam između njih, on je mahao rukama da udari i tada je udario i mene u ruke i okrnzuo glavu, a I. uspio da udari u leđa. Nakon toga je moj sin poceo da se brani", kazao je taj Cetinjanin.

Tvrdi da su im tada prišli ljudi koji su bili u blizini i pomogli da se dvije strane razdvoje:

"Mi smo krenuli prema aerodromu a momak iz Kneževićevog obezbeđenja je krenuo za nama i sve do vrata pokušavao da izvuče mog sina. Ušli smo u aerodrom".

Kaže da je ubrzo stigla i policija, ali da je momak iz obezbjeđenja nastavio da prijeti.

"Nakon što sam rekao da se nećemo udarati, kazao je - Nećeš me ti učiti koga i kako ću ja udarati. To je rekao u prisustvu policije. Nakon toga su policajci pitali da li obje strane hoće da ostane na ovome i da svako ide svojim putem, i svi smo se saglasili".

Rekao je da je poslanik Knežević u svemu učestvovao samo kad je najprije psovao iz automobila, a kasnije i kad je izašao iz vozila.

"Fizičko nasrtanje i psovanje, udaranje je nastavio momak iz obezbjeđenja. Moj sin je uzeo kartu i čekao let, a ja sam otišao za Cetinje. Zvao me kad sam bio na pola puta prema Cetinju - da su došli za njega i da se ja vratim da dam izjavu. Odvedeni smo u CB Podgorica, mene su pustili bez izjave a sin čeka da ga odvedu kod tužioca. Ponavljam da nijesmo ni verbalno ni fizički napali poslanika Kneževića, ona rečenica je bila odgovor na pitanje. Molimo da se pogledaju kamere i sve će biti jasno", saopštio je N.G.

Bonus video: