Đurašković: Skandalozno ponašanje Kneževića, poruka da će nositi oružje posebno opasna

"Pozivamo JP Aerodromi Crne Gore da objave video snimak iz kojega će se jasno utvrditi ko je na koga nasrnuo i verbalno i fizički, jer će očigledno poslije toga neke odluke nadležnih državnih organa morati biti mijenjane", saopštio je Đurašković

21833 pregleda 50 komentar(a)
Foto: Prijestonica Cetinje
Foto: Prijestonica Cetinje

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković osudio je, kako je kazao, skandalozno ponašanje poslanika Demokratskog fronta (DF) Milana Kneževića i njegovog obezbjeđenja i nasrtaj na njihove sugrađane.

On je pozvao nadležne organe da hitno ispitaju navedeni slučaj i obavijeste javnost o svim činjenicama.

"Crna Gora ne smije biti zemlja u kojoj će bilo ko i verbalno, a pogotovo fizički biti napadan zbog vlastitog političkog stava, ali ni zemlja u kojoj će političari i njihova pratnja nasrtati na mirne građane", saopštio je Đurašković.

Gradonačelnik Cetinja smatra i da je poruka Kneževića koja se tiče nošenja oružja "posebno opasna i zahtijeva hitnu reakciju tužilaštva".

"Prijetnja nošenjem oružja je kontinuitet neprihvatljivog odnosa funkcionera DF-a prema državi u kojoj politički djeluju, pogotovo uzimajući u obzir ranije incidente", poručio je on.

Dodao je i da znaju da im pojedini nikad neće oprostiti borbu za nezavisnu i evropsku Crnu Goru, vlastiti, "a ne tuđi nacionalni i državni identitet".

"Pozivamo JP Aerodromi Crne Gore da objave video snimak iz kojega će se jasno utvrditi ko je na koga nasrnuo i verbalno i fizički, jer će očigledno poslije toga neke odluke nadležnih državnih organa morati biti mijenjane", piše u saopštenju.

Bonus video: