UP: U Podgorici uhapšene tri osobe osumnjičene za uličnu prodaju narkotika

"Protiv K.O., S.O. i F.Lj. podnijete su krivične prijave zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se u saopštenju

9812 pregleda 1 komentar(a)
Pronađeni narkotici, Foto: Uprava policije
Pronađeni narkotici, Foto: Uprava policije

U Podgorici su uhapšene tri osobe zbog sumnje da se brave uličnom prodajom narkotika, saopštili su iz Uprave policije (UP).

Službenici policije su danas na teritoriji Podgorice izvršili pretrese prostorija koje koriste K.O. (60), S.O. (30) i F.Lj. (27), navodi se u saopštenju UP.

Ističu da su kod K.O. pronašli i oduzeli biljnu materiju zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine oko 200 grama, kao i vagu za precizno mjerenje, a od navedenih lica su prilikom pretresa privremeno oduzeta i četiri mobilna telefona.

"Protiv K.O., S.O. i F.Lj. podnijete su krivične prijave zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, uz koje će biti privedeni postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: