Bar: Zbog krađa krivično će odgovarati tri maloljetne osobe

Sa događajima je upoznat nadležni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru po čijem su nalogu protiv maloljetnika podnijete krivične prijave

4479 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Pripadnici Uprave policije su u Baru, zbog sumnje da su izvršili krivična djela krađa na štetu tri osobe, podnijeli krivične prijave protiv tri maloljetne osobe starosti 16, 15 i 13 godina.

"Dva maloljetna lica su, kako se sumnja, 17. decembra 2022. godine oko 15.00 časova na parking prostoru u blizini jednog hotela, iz vozila otuđili novac u iznosu od oko 700 eura i jedan mobilni telefon. Takođe, sumnja da se da su još jednu krađu izvršili 22. decembra oko 19.30 časova kada su iz parkiranog vozila ispred jednog marketa otuđili novac u iznosu od oko 300 eura", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Osim toga, kako se dodaje, pripadnici barske policije su podnijeli krivičnu prijavu protiv još jednog maloljetne osobe stare 15 godina koja je, kako se sumnja, otuđila električni motocikl koji je se nalazio na parking prostoru u blizini jedne plaže u Sutomoru.

"Sa događajima je upoznat nadležni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru po čijem su nalogu protiv maloljetnika podnijete krivične prijave", navodi se u saopštenju.

Bonus video: