U Škaljarima pronađena marihuana, uhapšena jedna osoba

"Ukupna masa pronađene opojne droge je 253,3 grama"

8763 pregleda 1 komentar(a)
Oduzeta marihuana, Foto: Uprava policije
Oduzeta marihuana, Foto: Uprava policije

Kotorska policija je u naselju Škaljari uhapsila N.M. (22), osumnjičenog za uličnu prodaju marihuane, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"Postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi N.M. (22) u mjestu Škaljari. Pretresom je pronađena vaga za precizno mjerenje i devet manjih pvc pakovanja u kojima se nalazila biljna materija zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, namijenjena uličnoj prodaji", navodi UP u saopštenju.

Kako dodaju, nakon kriminalističke obrade izvršena je pretraga terena u naselju Škaljari i tom prilikom je pronađeno i oduzeto veće pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge marihuana i 36 manjih pvc kesica sa istim sadržajem, a za koju se sumnja da je namijenjjena daljoj uličnoj prodaji od stane pomenute osobe.

"Ukupna masa pronađene opojne droge je 253,3 grama i ona je poslata u Forenzički centar u Danilovgradu radi vještačenja. Po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici N.M. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", zaključuju iz UP.

Bonus video: