Suđenje Mariju Miloševiću odloženo zbog bolesti jednog od okrivljenih

Okrivljeni Mario Milošević, Igor Mašanović i Vukan Vujačić optužnicom Višeg državnog tužilaštva se terete da su umješani u ubistvo Đuričkovića koje se dogodilo 10. oktobra 2016. i da su tada doveli u opasnost život Milorada Radulovića

7345 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Luka Zeković
Ilustracija, Foto: Luka Zeković

Suđenje okrivljenom Mariju Miloseviću odloženo je danas u Višem sudu u Podgorici zbog bolesti od korone jednog od okrivljenih.

Milošević je optužen za ubistvo Radomira Đuričkovića u Cetinju.

Okrivljeni Mario Milošević, Igor Mašanović i Vukan Vujačić optužnicom Višeg državnog tužilaštva se terete da su umješani u ubistvo Đuričkovića koje se dogodilo 10. oktobra 2016. i da su tada doveli u opasnost život Milorada Radulovića.

Milošević je, prema navodima optužnice, označen kao direktni izvršilac ubistva.

Kako je navedeno optužnicom, okrivljeni su za 2.100 eura kupili vozilo "reno megan" koje je korišćeno prilikom ubistva, konkretno da je optuženi Vujačić preuzeo vozilo 9. oktobra 2016. u Podgorici. Dodaje se da su 10. oktobra u Cetinju pratili kretanjeg Đuričkovića, sačekali ga da uđe u vozilo u Ulici IV proleterske u blizini lokala "Konoba". U tom trenutku okrivljeni Milošević je ispalio dva projektila u pravcu Đuričkovića, kod koga je dan kasnije nastupila smrt usljed zadobijenih rana”, navodi se u optužnici. Oni su, kako se dalje navodi, pobjegli seoskim putem i zapalili vozilo u kojem su ostavili i automatsku pušku iz koje je pucano.

Naredno ročište je zakazano za 6. mart.

Bonus video: