U Podgorici zbog droge uhapšene dvije osobe: Jedan osumnjičen da je maloljetniku dao kokain

"Kontrolom maloljetnog pomenutog lica pronađeno je manje pvc pakovanje sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain, koju je D.K. dao na uživanje maloljetnku", navodi se u saopštenju

16937 pregleda 103 reakcija 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija je uhapsila N.P. (29) koji se nakon pretresa prostorija, sumnjiči za neovlašćenu proizvodnja, držanje i stavljanje u promet droga.

U saopštenju Uprave policije se navodi da je policija u Podgorici, pretresu pristupila po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici.

"Pretresom su pripadnici Stanice kriminalističke policije za borbu protiv droga pronašli pvc pakovanje sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne mase 350 grama, zatim vagu za precizno mjerenje, kao i pvc kese za pakovanje", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da je sa događajem upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, po čijem nalogu je osumnjičeni N.P. uhapšen.

Podgorička policija je i kontrolom vozila kotorskih registarcija kojim je upravljao D.K. (19), dok se sa njim u vozilu nalazilo maloljetno lice staro 17 godina pronašla manju količinu kokaina.

"Kontrolom maloljetnog pomenutog lica pronađeno je manje pvc pakovanje sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain, koju je D.K. dao na uživanje maloljetnku", navodi se u saopštenju.

"Po nalogu tužioca D.K. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: