Nikolić: Svi u Crnoj Gori će uskoro znati ko stoji na čelu duvanske mafije

"Za sada jedinu zvaničnu sumnju da neko pripada duvanskoj mafiji imamo za visokog funkcionera URA, i zato je on već mjesecima u zatvoru. Kako se bliži 11. jun Abazovića hvata panika da će praviti društvo svom drugu", naveo je poslanik i portparol DPS-a

49233 pregleda 67 reakcija 68 komentar(a)
Nikolić, Foto: DPS
Nikolić, Foto: DPS

Poslanik i portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić kazao je da će svi u Crnoj Gori uskoro znati ko stoji na čelu duvanske mafije.

Nikolić je na Tviteru komentarisao navode Dritana Abazovića koji u intervjuu za "Večernji list" tvrdi da iza ubistva Iva Pukanića i Duška Jovanovića stoji duvanska mafija, te da kako je naveo, "svi znaju ko joj je bio na čelu i ko je zaradio milijarde od duvanskog posla".

"...Tvrdim da iza ubistva Pukanića i našeg Jovanovića, urednika Dana, stoji duvanska mafija, a ko je to tada bio, svima je jasno. Ne mogu tvrditi da ćemo doći do nekog pisanog traga jer onaj ko je naručio ubistvo nije to napisao. Ko je bio duvanska mafija i ko joj je bio na čelu, svima je jasno. Ko je napravio milijarde od duvanskog posla, svakome je jasno, jasno je svim građanima, samo nije jasno nadležnim organima", rekao je između ostalog u intervjuu za Večernji list Abazović.

"Za sada jedinu zvaničnu sumnju da neko pripada duvanskoj mafiji imamo za visokog funkcionera URA, i zato je on već mjesecima u zatvoru. Kako se bliži 11. jun Abazovića hvata panika da će praviti društvo svom drugu. I zato mu se nikako ne ide na izbore. Eto, u jednom se slažemo sa njim, svi u Crnoj Gori će uskoro znati ko stoji na čelu duvanske mafije", naveo je Nikolić na Tviteru.

Bonus video: