Bar: Maloljetnik pesnicom udario školskog druga i slomio mu nos

Dežurni hirurg u Opštoj bolnici Bar, Sadat Ličina, rekao je da je maloljetnik zadobio tešku tjelesnu povredu i nakon obrade u toj zdravstvenoj ustanovi, upućen je na dalje liječenje u Klinićki centar Crne Gore (KCCG) u Podgorici.

8916 pregleda 10 komentar(a)
Bar (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Bar (Ilustracija), Foto: Shutterstock

Učenik Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole povrijedio je juče oko 19 sati i 30 minuta vršnjaka na autobuskom stajalištu u centru grada, prenose Radio Bar i Bar Info.

"Maloljetnik je pesnicom udario školskog druga i nanio mu tešku tjelesnu povredu – prelom nosa", potvrdio je Radio Baru i Bar Infu rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) u Baru, Radovan Đurišić.

Kako je tim medijima saopštio dežurni hirurg u Opštoj bolnici Bar, Sadat Ličina, maloljetnik je zadobio tešku tjelesnu povredu i nakon obrade u toj zdravstvenoj ustanovi, upućen je na dalje liječenje u Klinićki centar Crne Gore (KCCG) u Podgorici.

"Dječaku je urađena radiološka dijagnostika, kojom je utvrđeno da je u pitanju teška tjelesna povreda – lom nosnih kostiju. On je nakon medicinskog zbrinjavanja u barskoj Bolnici upućen na liječenje na odjeljenje maksiofacijalne hirurgije KC Podgorica", kazao je Ličina.

Bonus video: