Uhapšen Baranin: Osumnjičen da je prijetio sinu, oduzeti revolveri, puška, municija...

U saopštenju Uprave policije se navodi da je barska policija, postupajući po prijavi porodičnog nasilja, pretresla stan i pronašla više komada oružja u ilegalnom posjedu i veću količinu municije

12292 pregleda 4 komentar(a)
Oduzeto oružje i municija, Foto: Uprava policije
Oduzeto oružje i municija, Foto: Uprava policije

D.N. (71) iz Bara uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

On je osumnjičen i za prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici, koji je kako je saopšteno iz Uprave policije, počnio na štetu svog sina na način što ga je duži vremenski vrijeđao i prijetio mu.

U saopštenju Uprave policije se navodi da je barska policija, postupajući po prijavi porodičnog nasilja, pretresla stan i pronašla više komada oružja u ilegalnom posjedu i veću količinu municije.

"Policijski službenici su, postupajući po naredbi nadležnog suda, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi D.N., kojom prilikom su pronašli i oduzeli dva revolvera, pušku i vazdušnu pušku, kao i 290 komada muncije. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se D.N. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: