Slobodna CG: Mladiće koju su vrijeđali srpski narod prekršajni Sud kaznio 2.700 eura, Dajkoviću upućene prijetnje

Iz Slobodne Crne Gore je rečeno da im je po hitnom postupku zakazano suđenje u Sudu za prekršaje u Podgorici, koje je, prema njihovim riječima, počelo u 19 časova

18866 pregleda 7 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Sud za prekršaje u Podgorici je izrekao kaznu od 900 eura po osobi trojici mčadića koja su na snimku na Tik toku iznijela uvrede i psovke na račun srpskog naroda, saopšteno je iz Slobodne Crne Gore.

Iz te partije su dodali i da im je po hitnom postupku zakazano suđenje u Sudu za prekršaje u Podgorici, koje je, prema njihovim riječima, počelo u 19 časova.

Ranije danas podgorička policija je identifikovala i privela trojicu mladića nakon prijave odbornika u Skupštini Glavnog grada Vladislava Dajkovića u kojoj navodida su na Tik toku iznijeli uvrede i psovke na račun srpskog naroda.

"Nakon suđenja jedan od pomenutih mladića je Dajkoviću uputio riječi "Znamo gdje živiš i gdje ti je kancelarija", nakon čega se Dajković opet uputio u Centar bezbjednosti (CB) Podgorica da podnese novu prijavu protiv pomenutog lica", navodi se u saopštenju Slobode Crne Gore.

Bonus video: