Borovinić Bojović osudila prijetnje i uvrede upućene Dajkoviću

"Oštrom reakcijom svi, kao društvo, moramo pokazati da su ovakvi postupci u potpunosti neprihvatljivi, te da svaki čovjek u našoj Podgorici i Crnoj Gori, bez obzira na to kojoj naciji pripada, mora biti uvažen i zaštićen"

4771 pregleda 1458 reakcija 10 komentar(a)
Borovinić Bojović, Foto: Luka Zeković
Borovinić Bojović, Foto: Luka Zeković

Predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović osudila je prijetnje i uvrede na nacionalnoj osnovi upućene odborniku u Skupštini Glavnog grada Vladislavu Dajkoviću.

"Svi odbornici Skupštine Glavnog grada, kao izabrani predstavnici naroda, moraju da budu zaštićeni od ovakvih ataka, a vinovnici treba da budu najoštrije sankcionisani. Ćutanje u odnosu na ovakve pojave može da doprinese stvaranju opasne društvene klime, pa zato pozivam sve društvene činioce, naročito one koji se bave zaštitom ljudskih prava, da i u ovom slučaju reaguju i osude ovaj incident. Oštrom reakcijom svi, kao društvo, moramo pokazati da su ovakvi postupci u potpunosti neprihvatljivi, te da svaki čovjek u našoj Podgorici i Crnoj Gori, bez obzira na to kojoj naciji pripada, mora biti uvažen i zaštićen", saopštila je Borovinić Bojović.

Bonus video: