Ulcinj: Uhapšen osumnjičeni za proganjanje i ucjenu

Iz policije su naglasili da se sumnja da je M.C. u periodu od 2018. do 21. avgusta 2023. sačinjavao video zapise eksplicitnog sadržaja oštećene osobe, te joj, kako kažu, upućivao poruke prijetećeg i ucjenjivačkog sadržaja

13730 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ulcinjska policija podnijela je krivičnu prijavu i uhapsila M.C. (39) jer se sumnjiči za krivična djela proganjanje i ucjena, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Iz policije su naglasili da se sumnja da je M.C. u periodu od 2018. godine do 21. avgusta 2023. godine sačinjavao video zapise eksplicitnog sadržaja oštećene osobe, te joj, kako kažu, upućivao poruke prijetećeg i ucjenjivačkog sadržaja.

"Oštećena je na ime ucjene izvršiocu tokom 2022. godine uplatila novac u iznosu od 8.000 eura. On je nastavio sa porukama pomenute sadržine zahtijevajući novac u iznosu od 4.000 eura, što je pomenuta oštećena osoba prijavila policiji", piše u saopštenju Uprave policije.

Oni su dodali da je ulcinjska policija sa pomenutim upoznala nadležnog državnog tužioca koji je, kako kažu, kvalifikovao krivična djela i po njegovom nalogu M.C. je lišen slobode

Bonus video: